Handlekurv


Din handlevogn er tom!
Du kan få fri frakt
Hvis du handler for 350 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Velg varegruppe
Baking / Bakevarer Batter mix / Panering Beans and seeds / Bønner og frø mm. Breakfast & Lunch / Frokost & Lunsj Candy / Godterier Coconut milk / Kokosmelk Curry / Karri Paste Drinks / Drikke Fruit / Frukt Hookah / Vannpiper Hygiene products / Hygiene produkter Kids & Home / Barn & Hjem Kitchen tools / Kjøkken redskaper MATKASSE Meat & Fish / Kjøtt og Fisk Noodles / Nudler Oils / Oljer Others / Annet Rice / Ris mm. Sauce / Sauser Soup / Suppe Spices / Krydder Sushi Vegetables / Grønnsaker

VÅRT NYHETSBREV

Om oss

OK Thai AS ble etablert 2015, og drives av ekteparet Ole Rohnny og Kritsada Salte.

Da vi startet var tanken fysisk butikk, men også nettbutikk. Vi brukte derfor litt tid i oppstartfasen på og finne gode samarbeidspartnere som kunne bistå oss med både teknologi og varer for og bygge to butikker i et. Så fra første vare ble lagt inn, ble den også klargjort for nettbutikk. Vi har fysisk butikk i Storgata 41 på Bryne. Den åpnet april 2015. Nettbutikken ble lansert i februar 2016. 

Vi er ganske enestående innenfor denne bransjen, og er en av få. Kanskje den eneste som har valgt og satse på egen nettbutikk. Siden oppstart har vi levert varer til kunder over hele landet. Vi er opptatt av at det skal være enkelt og handle hos oss. Derfor var vi også den første nettbutikken i Norge, som tok i bruk betalingsløsningen DIBS Easy. Og vi har gått over til Post Nord. Post Nord er den transportleverandøren med flest opphentingsteder i Norge. Og dermed lettere tilgjengelig for deg som kunde. 

Vårt mål er og gi våre kunder tilgang til eksotiske matvarer, hvor en de bor i Norge. Gi tilgang til varer som etterspørs, rask levering og fornøyde kunder.

Velkommen til oss.

Mvh

Ole & KritsadaÅpningstider i butikken:
Mandag - Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00
Søndag: Stengt

Besøksadresse: Storgata 41, 4340 Bryne.
Postadresse: Konvallvegen 7, 4340 Bryne.

Ønsker du og snakke med oss, kan vi nåes på følgende telefonnummer: 96990407 (Norsk, Engelsk), 46256934 (Thai, Engelsk). 

E-post: post@okthai.no 
OK THAI i media.

Jærbladet 22.03.2015 - 
Oppslag i forbindelse med åpningen.

Stavanger Aftenblad 17.12.2015 - Oppslag om byens mange nye tilskudd innen internasjonale matbutikker.

Jærbladet 13.01.2016 - Leserinnlegg fra Kjell Arild Pollestad (Pater og Matentusiast)