Handlekurv


Din handlevogn er tom!
Du kan få fri frakt
Hvis du handler for 350 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe
Baking / Bakevarer Batter mix / Panering Beans and seeds / Bønner og frø mm. Candy / Godterier Coconut milk / Kokosmelk Curry / Karri Paste Drinks / Drikke Fruit / Frukt Hookah / Vannpiper Hygiene products / Hygiene produkter Kids & Home / Barn & Hjem Kitchen tools / Kjøkken redskaper MATKASSE Meat & Fish / Kjøtt og Fisk Noodles / Nudler Oils / Oljer Others / Annet Papadum / Naan Rice / Ris mm. Sauce / Sauser Soup / Suppe Spices / Krydder Sushi Vegetables / Grønnsaker

VÅRT NYHETSBREV

Om oss

Foto Geir Sveen, Stavanger Aftenblad
OK Thai AS ble etablert 2015.


Firmaet drives av ekteparet Ole Rohnny og Kritsada Salte. På eiersiden er Lye Holding AS, og Ole Rohnny Salte. 

Da vi startet var tanken fysisk butikk, men også nettbutikk. Vi brukte derfor litt tid i oppstartfasen på og finne gode samarbeidspartnere som kunne bistå oss med både teknologi og varer for og bygge to butikker i et. Så fra første vare ble lagt inn, ble den også klargjort for nettbutikk. Vi har fysisk butikk i Storgata 41 på Bryne. Den åpnet april 2015. Nettbutikken ble lansert i februar 2016. 

Vi er ganske enestående innenfor denne bransjen, og er en av få. Kanskje den eneste som har valgt og satse på egen nettbutikk. Siden oppstart har vi levert varer til kunder over hele landet. Vi er opptatt av at det skal være enkelt og handle hos oss. Derfor var vi også den første nettbutikken i Norge, som tok i bruk betalingsløsningen DIBS Easy. Og vi har gått over til Post Nord. Post Nord er den transportleverandøren med flest opphentingsteder i Norge. Og dermed lettere tilgjengelig for deg som kunde.


Vareutvalget er mer en doblet siden oppstarten, og vi tar stadig inn nye varer. Savner du noe? Send oss gjerne en epost, så skal vi gjøre vårt ytterste for å fremskaffe varen. 


I 2017, ble det installert sikkerhets sertifikat (SSL) i nettbutikken. Dette for og vise at vi tar sikkerhet på alvor. Med bruk at SSL, blir all data kryptert. 


På betalingsiden samarbeider vi med DIBS, hvor vi var først ut i Norge til og ta i bruk deres nyeste betalingsløsning DIBS Easy. Her kan du som kunde velge og betale med kort eller motta faktura på epost. 


I desember 2017, inngikk vi et logistikk samarbeid med Solutios.no. Solutios.no hånterer forsendelser for flere nettbutikker, og kjenner dermed markedet godt. Vi gjør oppmerksom på at på alle forsendelser, så er det Solutios.no som står som avsender. Pakkene sendes via Post Nord. Post Nord har flest opphentingssteder rundt om i Norge, og gjør det lettere for deg som kunde og hente ut varene etter ankomst.


2018, etablerte vi en egen facebook side, for våre nett kunder. Dette ble gjort for å gi hver kundegruppe konkret informasjon. Blandt annet så informerer vi 2 ganger ukentlig på siden for vår fysiske butikk om ankommet grønnsaker, som vi desverre ikke kan sende via post. Mens vi på siden for nettkunder, informerer blandt annet om nye produkter etc. Vi håper du vil følge oss på vår facebookside. (klikk deg inn via lenken til venstre, nederst på siden)

 

Vårt mål er og gi våre kunder tilgang til eksotiske matvarer, hvor en de bor i Norge. Gi tilgang til varer som etterspørs, rask levering og fornøyde kunder.


Vi ønsker deg hjertelig velkommen til oss, og lover og gjøre vårt ytterste for at DU skal få en god opplevelse ved og handle hos oss.


Mvh

Ole & KritsadaÅpningstider i butikken:
Mandag - Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00
Søndag: Stengt

Besøksadresse: Storgata 41, 4340 Bryne.
Postadresse: Konvallvegen 7, 4340 Bryne.

Ønsker du og snakke med oss, kan vi nåes på følgende telefonnummer: 96990407 (Norsk, Engelsk), 46256934 (Thai, Engelsk).

E-post: post@okthai.no 
OK THAI i media.

Jærbladet 22.03.2015
Oppslag i forbindelse med åpningen.

Stavanger Aftenblad 17.12.2015 - Oppslag om byens mange nye tilskudd innen internasjonale matbutikker.

Jærbladet 13.01.2016 - Leserinnlegg fra Kjell Arild Pollestad (Pater og Matentusiast)