PERSONVERN OG VILKÅR

PERSONVERN

OK Thai AS, arbeider for å sikre at dine personopplysninger beskyttes ved anvendelse av våre tjenester via okthai.no. OK Thai AS sin målsetting er å følge de til enhver tid gjeldende lover og regler for personvern. OK Thai AS har derfor laget denne personvernerklæringen som beskriver hvordan dine personopplysninger blir behandlet og beskyttet. Gjennom å godkjenne de generelle vilkårene på nettsiden okthai.no i forbindelse med kjøp, bekrefter du at du er blitt informert om hvordan vi behandler dine personopplysninger.

1. Hvem er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger?

OK Thai AS er behandlingsansvarlig for de personopplysninger du sender til oss, og er ansvarlig for at disse behandles i samsvar med personopplysningsloven som implementerer EUs Personverndirektiv (95/46/EF) i norsk rett, og i tråd med EUs personvernforordning 2016/679 (GDPR) fra det tidspunktet denne får virkning i norsk rett.

​2. Hvilke personopplysninger behandles, hvordan brukes de og hva er grunnlaget?

OK Thai AS samler inn personopplysninger som du sender til oss, f.eks. når du gjør bestillinger på nettsiden eller ved at du kontakter oss. Opplysninger samles også gjennom cookies (informasjonskapsler) med det formål å administrere dine kjøp og gjennomføre våre forpliktelser overfor deg som kunde. De personopplysninger du sender til oss kan for eksempel omfatte navn, e-postadresse, telefonnummer, fødselsdato, kjøp- betalings- og ordrehistorikk og IP-adresse. 

I forbindelse med registrering og bestilling lagrer vi og bruker dine opplysninger i vår virksomhet for å utføre våre forpliktelser overfor deg og forenkle fremtidige kjøp. Vi lagrer også informasjon om din fødselsdato som du oppgir for å verifisere din alder. Vi benytter personopplysningene utelukkende for formål som du enten har inngått avtale om, som du har valgt å gi ditt samtykke til. Eller som du har valgt å gi til oss i forbindelse med kundeservice, som er nødvendig for å administrere kundeforholdet ditt. Herunder for å levere deg avtalte tjenester og produkter, eller som er nødvendig for å ivareta en annen legitim interesse hvor ditt behov for personvern blir ivaretatt.

OK Thai AS kommer ikke til å utlevere dine personopplysninger til tredjeparter (andre personer eller virksomheter).

3. Hvor lenge lagres opplysningene?

Om du registrerer deg som kunde hos oss lagres opplysningene dine til du avregistrerer deg. I andre tilfeller lagres opplysningene så lenge det kreves for å oppfylle ovennevnte formål, eller så lenge vi er forpliktet etter lov til å gjøre det. Deretter slettes dine personopplysninger.

4. Hvilke rettigheter har du?

Du har rett til når som helst å få innsyn i de personopplysningene som vi har registrert om deg. Om opplysningene er feilaktige, ufullstendige eller irrelevante kan du begjære at opplysningene skal rettes eller fjernes.

For å sikre at personopplysninger utleveres til rett person, stiller vi krav om at begjæring om innsyn sendes inn underskrevet av deg per post til vår postadresse eller at identitet verifiseres på annen måte.

5. Hvor lagres dine personopplysninger?

De opplysninger vi samler inn fra deg, lagres innenfor EU/EØS (det europeiske samarbeidsområdet), men om OK Thai AS f.eks. har en underleverandør eller samarbeidspartner utenfor EU/EØS kan overføring til land utenfor EU/EØS være nødvendig. All slik overføring av personopplysninger vil skje i samsvar med gjeldende lovgivning.

​6. Hvordan beskyttes dine personopplysninger?

Vi har gjennomført tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personopplysninger mot tap, manipulasjon og uautorisert tilgang. Vi tilpasser fortløpende våre sikkerhetstiltak i tråd med den teknologiske utviklingen.

7. Lenker på Nettsiden

Nettsiden kan inneholde lenker til andre nettsider. Denne personvernerklæringen omfatter bare denne nettsiden. Når du lenkes til andre nettsider oppfordres du derfor til å lese den personvernerklæringen som gjelder der. OK Thai AS er ikke ansvarlig for andre nettsiders behandling av dine personopplysninger.

OK Thai AS forbeholder seg retten til å gjøre endringer i denne personvernerklæring når som helst og i den utstrekning endringen er nødvendig for å f.eks. oppfylle nye rettslige eller tekniske krav. Enhver slik endring blir publisert på Nettsiden.

9. Cookies (informasjonskapsler)

OK Thai AS sin nettside brukes cookies (informasjonskapsler). Cookies er tekstfiler som sendes fra en nettside, f.eks. vår nettside (www.okthai.no) til din datamaskin eller mobile enhet der de lagres enten i minnet (session cookies) eller som tekstfiler (tekstbaserte cookies). OK Thai AS bruker cookies for følgende formål:

  • For å kjenne deg igjen som innlogget: Når du er innlogget benytter vi cookies for å kjenne deg igjen som den samme innloggede brukeren, slik at du skal slippe å logge inn på nytt. I den forbindelse lagrer vi innloggingsinformasjon.
  • For å gjennomføre kjøp på siden: Når du surfer hos oss lagrer vi informasjon om varer i din handlekurv for å kjenne deg og handlevognen din igjen. Inneholder informasjon om tilstanden til de ulike funksjonene i butikken og beskytter dine forespørsler mot angrepsforsøk.
  • For å analysere og forbedre våre tjenester: Vi benytter ulike måleverktøy som gir oss statistikk og analyser av våre tjenester. Verktøyene gjør at vi kan gjenkjenne din nettleser over tid og dermed vite om du har besøkt nettsiden tidligere og hvor ofte. Disse verktøyene gir oss også mulighet til å ha oversikt over hvor mange unike brukere vi har og hvordan disse bruker våre tjenester. Informasjonen vi har samlet og analysert bruker vi til å utvikle og forbedre tjenestene våre.

For at vi skal kunne tilpasse butikken til deg, bruker våre samarbeidspartnere tredjeparts-cookies for å spore dine bevegelser på våre sider. OK Thai AS bruker også opplysningene til å analysere din oppførsel for å gjøre nettbutikken enklere å bruke. Vi og våre samarbeidspartnere sporer annonser for at vi skal vite hvilke annonser du har sett på internett og hvilke produkter du har sett på hos oss, for å kunne tilpasse butikken etter dine interesser og vise deg relevante annonser når du går ut på internett igjen.

Vi bruker ikke statistiske cookies eller andre hjelpemiddel for å identifisere deg som bruker av nettsidene våre. Statistiske cookies blir lagret for å lage trafikkmålinger og kjøpsanalyser. Vær oppmerksom på at vi ikke bruker cookies for å lagre personlig informasjon om deg, eller for å spre opplysninger til tredjeparter (andre personer eller virksomheter).

Gjennom å godkjenne OK Thai AS sine allmenne vilkår og/eller denne personvernerklæringen og/eller bruke OK Thai AS sin nettside samtykker du til behandlingen av cookies i samsvar med det som er sagt her. Om din nettleser er innstilt på å ikke akseptere cookies vil dette påvirke din mulighet til å gjøre bestillinger på nettsiden vår. Du kan enkelt hindre at cookies lagres på datamaskinen ved å endre innstillingene i nettleseren.

10. Bedriftsinformasjon om behandlingsansvarlig

OK THAI AS (Org.nr 915 091 571MVA)
Postboks 56 - Storgata 41
4349 BRYNE - 4340 BRYNE 

E-post: post@okthai.no

Telefon: +47 96 99 04 07 

Oppdatert 27.10.2019


VILKÅR

Gjennom vår nettbutikk, vil det være mulig for deg som kunde og forhåndsbestille varer til konkuransedyktige priser. Bestillinger som kommer oss i hende før klokken 15:00 vil i de fleste tilfeller være klar for henting dagen etter, innenfor butikkens åpningstider. Bestillingen betales ved henting. Betaling kan skje med kontanter, de fleste typer bankkort eller via vipps. Når varene er ankommet vår butikk, vil vi sende deg en sms og epost som en bekreftelse på at varene er klar for henting. Bestillingen må hentes innen 7 dager etter at vi har sendt deg bekreftelse. Tobakksvarer er kun tilgjengelige for kjøper når kjøper er 18 år eller eldre. Vi vil derfor ved tvil eller stikkprøver foreta kontroll. Vi ber derfor om at du alltid medbringer gyldig legitimasjon (pass, førerkort, bankkort med bilde). Vi må også be om at du som kjøper ikke viderebringer produkter til mindreårige. Dersom dette avdekkes fra vår side, vil saken bli anmeldt til politi. 

Vi har ikke anledning til og sende varer. Alle bestillinger må hentes i butikk. Dette for og sikre at vi ikke leverer tobakksvarer til personer under 18 år. 

Det er også mulig og handle direkte i butikken. Utvalget i butikk er noe begrenset, men vil utvides fortløpende. 

Vis hensyn og respekt ved og ikke påvirke mindreårige.